Make font size smaller Make font size default Make font size larger

EGE ÜNİVERSİTESİ

Ödemiş Meslek Yüksekokulu

Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı

2020-2021 Güz Yarıyılı Ders Programı

1. Sınıf Dersleri

Saat Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
08.00-08.45 Mikrobiyoloji
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
09.00-09.45 Mikrobiyoloji
 
 
Bilgisayar
Dr. Öğr. Üyesi Bülent BUDAK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
10.00-10.45 Mikrobiyoloji (Uyg.)
 
 
Bilgisayar
 
 
Yabancı Dil – I (Asenkron)
Öğr. Gör. Gamze YAŞAYANLAR
 
Süt Hayvanları Yetiştiriciliği
Öğr. Gör. Özgün IŞIK
 
 
 
 
11.00-11.45 Mikrobiyoloji (Uyg.)
 
 
Bilgisayar
 
 
Yabancı Dil – I (Asenkron)
 
 
Süt Hayvanları Yetiştiriciliği
 
 
 
 
 
           
13.00-13.45 Türk Dili - I
Öğr. Gör Hasan Ç. ÖLÇÜCÜ
 
Laboratuar Teknikleri
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
 
Süt İşletmelerinde Temel İşlem.
Arş. Gör. Dr. Elif ÖZER
 
Mesleki Matematik – I
Dr. Öğr. Üyesi Nursel KOYUBENBE
 
 
 
 
14.00-14.45 Türk Dili - I
 
 
Laboratuar Teknikleri
 
 
Süt İşletmelerinde Temel İşlem.
 
 
Mesleki Matematik – I
 
 
 
 
 
15.00-15.45 Kariyer Planlama
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
 
Laboratuar Teknikleri (Uyg.)
 
 
Süt İşletmelerinde Temel İşlem. (Uyg.)
 
 
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I
Öğr. Gör. Cansever TANYERİ
 
 
 
 
16.00-16.45  
 
 
 
 
 
 
 
 
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I
 
 
 
 
 
           

 

2. Sınıf Dersleri

Saat Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
08.00-08.45  
 
 
Peynir Teknolojisi
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
 
 
 
 
Fermente Süt Ürün. Teknolojisi - I
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
 
 
 
 
09.00-09.45 İşletme Yönetimi – I
Dr. Öğr. Üyesi Nursel KOYUBENBE
 
Peynir Teknolojisi
 
 
 
 
 
Fermente Süt Ürün. Teknolojisi - I
 
 
Gıda Endüstrisi Makineleri
Öğr. Gör. Fatih KARATAŞ
 
10.00-10.45 İşletme Yönetimi - I
 
 
Peynir Teknolojisi (Uyg.)
 
 
Süt Yan Ürünleri
Arş. Gör. Dr. Elif ÖZER
 
İçme Sütü ve Kons. Süt Ür. Tek.
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
 
Gıda Endüstrisi Makineleri
 
 
11.00-11.45 İşletme Yönetimi - I
 
 
Peynir Teknolojisi (Uyg.)
 
 
Süt Yan Ürünleri (Uyg.)
 
 
İçme Sütü ve Kons. Süt Ür. Tek.
 
 
Gıda Endüstrisi Makineleri (Uyg.)
 
 
           
13.00-13.45 Fermente Süt Ürün. Tekn.-I (Uyg.)
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
 
 
 
 
Süt Ürünleri Analizleri
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
 
Gıda Katkı Maddeleri
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
 
 
 
 
14.00-14.45 İçme Sütü ve Kons. Süt Ür. Tek. (Uyg.)
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
 
 
 
 
Süt Ürünleri Analizleri
 
 
Gıda Katkı Maddeleri
 
 
 
 
 
15.00-15.45  
 
 
Çevre Koruma
Doç. Dr. Funda YOLDAŞ
 
Süt Ürünleri Analizleri (Uyg.)
 
 
 
 
 
 
 
 
16.00-16.45  
 
 
Çevre Koruma
 
 
Süt Ürünleri Analizleri (Uyg.)