canlı destek

Süt ve Ürünleri Teknolojisi Programı

2022-2023 Güz Yarıyılı Ders Programı

1. Sınıf Dersleri

Saat Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
08.45-09.30  
 
 
 
Mikrobiyoloji
 
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
Derslik: A5
 
 
 
 
 
 
 
 
Yabancı Dil - I
(ASENKRON)
Öğr. Gör. Dr. Eren ALKAN
 
09.40-10.25  
 
 
 
Mikrobiyoloji
 
 
 
 
 
 
 
Süt İşletmelerinde Temel İşlemler
 
Öğr. Gör. Fatih KARATAŞ
Derslik: C1
Yabancı Dil - I
(ASENKRON)
 
 
10.35-11.20  
 
 
 
Mikrobiyoloji (Uyg.)
 
 
 
Mesleki Matematik - I
 
Öğr. Gör. Hakan YILDIZ
 
Süt İşletmelerinde Temel İşlemler
 
 
 
Süt Hayvanları Yetiştiriciliği
(UZAKTAN EĞİTİM)
Öğr. Gör. Özgün IŞIK
 
11.30-12.15  
 
 
 
Mikrobiyoloji (Uyg.)
 
 
 
Mesleki Matematik - I
 
 
 
Süt İşletmelerinde Temel İşlemler (Uyg.)
 
 
 
Süt Hayvanları Yetiştiriciliği
(UZAKTAN EĞİTİM)
 
 
           
13.15-14.00 Laboratuvar Teknikleri
 
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
Derslik: A3
 
 
 
 
Bilgisayar
 
Dr. Öğr. Üyesi Bülent BUDAK
Derslik: C2
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I
 
Öğr. Gör. Cansever TANYERİ
Derslik: A1
 
 
 
 
14.10-14.55 Laboratuvar Teknikleri
 
 
 
 
 
 
 
Bilgisayar
 
 
 
Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi - I
 
 
 
 
 
 
 
15.05-15.50 Laboratuvar Teknikleri (Uyg.)
 
 
 
Kariyer Planlama
(UZAKTAN EĞİTİM)
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
 
Bilgisayar
 
 
 
 
 
 
 
Türk Dili - I
 
Öğr. Gör. Müge YILMAZTÜRK
Sağlık Bilimleri Fak. Konferans Sal.
16.00-16.45 Laboratuvar Teknikleri (Uyg.)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Türk Dili - I
 
 
 
           

 

2. Sınıf Dersleri

Saat Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma
08.45-09.30 Süt Ürünleri Analizleri
 
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
Derslik: A8
 
 
 
 
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi - I
 
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
Derslik: A2
Peynir Teknolojisi (Uyg.)
 
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
Derslik: A1
 
 
 
 
09.40-10.25 Süt Ürünleri Analizleri
 
 
 
 
 
 
 
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi - I
 
 
 
Peynir Teknolojisi (Uyg.)
 
 
 
İşletme Yönetimi - I
 
Öğr. Gör. Dr. Ece SALALI
Arş. Gör. Dr. Duygu TOSUN

Derslik: A2
10.35-11.20 Süt Ürünleri Analizleri (Uyg.)
 
 
 
 
 
 
 
İçme Sütü ve Konsantre Süt Ürünleri Teknolojisi
 
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
Derslik: A2
Gıda Katkı Maddeleri
 
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
Derslik: A1
İşletme Yönetimi - I
 
 
 
11.30-12.15 Süt Ürünleri Analizleri (Uyg.)
 
 
 
 
 
 
 
İçme Sütü ve Konsantre Süt Ürünleri Teknolojisi
 
 
 
Gıda Katkı Maddeleri
 
 
 
İşletme Yönetimi - I
 
 
 
           
13.15-14.00 Çevre Koruma
 
Öğr. Gör. Hakan YILDIZ
Derslik: A8
Peynir Teknolojisi
 
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
Derslik: A2
Fermente Süt Ürünleri Teknolojisi - I (Uyg.)
 
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
 
Süt Yan Ürünleri
 
Öğr. Gör. Fatih KARATAŞ
Derslik: A8
 
 
 
 
14.10-14.55 Çevre Koruma
 
 
 
Peynir Teknolojisi
 
 
 
İçme Sütü ve Konsantre Süt Ürünleri Teknolojisi (Uyg.)
 
Öğr. Gör. Serap FENDERYA
 
Süt Yan Ürünleri
 
 
 
 
 
 
 
15.05-15.50  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
16.00-16.45  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
           

Ege Üniversitesi

EGE ÜNİVERSİTESİ