Özellerimizle Organik Zeytin Hasadı ve Birlikte Sevelim Sosyal Sorumluluk Projeleri

23 Aralık tarihinde Ödemiş ilçesinde özel eğitim gören dezavantajlı gruba ait 36 öğrencimiz eğitmenleri ile birlikte okulumuzu ziyarete geldiler. Okul müdürü Prof. Dr. Şafak Ceylan’ın “Zeytin ve Bölgemiz açısından önemine dair hoş geldiniz konuşması” ardından konuklar özel öğrencilerin oluşturduğu halk oyunları grubunu seyrederek ikramlar ve pasta kesme etkinliğine katıldılar. Öğrencilerimizin sunduğu müzik dinletisi sırasında dans edip eğlenen konuklar daha sonra öğrencilerimiz, hocalarımız ve eğitmenleri ile birlikte zeytin hasadı yaptılar. Bolca güzel hatırayı fotoğraflar ile ölümsüzleştiren konuklarımız daha sonra hayvancılık işletmesinde onları bekleyen hayvanları ziyaret edip severek kendilerine hazırlanan organizasyonun tadını çıkardılar.